spansk til norsk oversetter

Ordlisten i ElTranslador inneholder de fleste ord som har annet kjønn enn det reglen sier. Denne ordboken oversetter mellom spansk norsk og engelsk i alle oppslag.


Spansk Norsk Oversetter For Android Apk Download

En kostnadsfri spansk-norsk-oversetter som kan oversette ord fraser og setninger.

. The Native Translator tilbyr profesjonell oversettelse spansk-norsk og norsk-spansk for enhver juridisk teknisk og medisinsk dokumentasjon regnskap rapporter håndbøker datablad bedriftsprofiler reklamemateriell etc. For å oversette teksten fra norsk til spansk klikk på den grå knappen under det andre vinduet. En snedig ordbok som oversetter mellom norsk spansk og engelsk i alle oppslag.

Du kan bruke denne omformeren på jobb skole dating mens du reiser eller på forretningsreiser for å forbedre ditt mesterskap av disse to språkene og du kan også bruke dette som spansk-norsk og. For å begynne oversettelsen fra spansk til norsk fyll inn teksten i det øvre vinduet. Vel verdt et forsøk når du søker norsk-spansk oversettelse.

Nå kan du oversette til og fra 100 forskjellige språk når som helst og hvor som helst på din mobiltelefon eller nettbrett. Det krever innsikt i både bransje og sjargong. Translate Display in context.

The translated text will appear here. Den norske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet. Rettsapparat juss teknologi medisin samt fagterminologi innen de fleste andre fagfelt.

En middels lang tekst. Du kan bruke denne omformeren på jobb skole dating mens du reiser eller på forretningsreiser for å forbedre ditt mesterskap av disse to språkene og du kan også bruke dette som spansk-norsk og norsk-spansk omformer tolk ordbok. En middels lang tekst.

Spansk er et romansk språk mest brukte Hun snakker rundt 400 millioner mennesker i Spania Googles gratistjeneste oversetter ord fraser og nettsider umiddelbart mellom norsk og mer enn 100 andre språk En kostnadsfri norsk-spansk-oversetter. Du kan oversette tekst og brev fra spansk til norsk og fra norsk til spansk tilbake. For å oversette teksten fra spansk til norsk klikk på den grå knappen under det andre vinduet.

Ønsker du å få oversatt en tekst som er lengre enn dette er det nødbendig å dele oversettelsen opp i flere. En kostnadsfri norsk-spansk-oversetter som kan oversette ord fraser og setninger. Sjekk oversetter oversettelser til spansk.

Vi har oversettere spesialisert innenfor en rekke områder. Oversetter online oversettelse fra over 82 forskjellige språk oversett norsk engelsk spansk fransk tysk portugisisk italiensk kinesisk japansk osv. Googles gratis tjeneste oversætter på et øjeblik ord sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog.

Ønsker du å få oversatt en tekst som er lengre enn dette er det nødbendig å dele oversettelsen opp i flere enkeltdeler. Spansk-Norsk Oversetter app - gratis og enkel å bruke. Litt rotete men stort sett gode oversettelser mellom norsk og spansk.

The translated text will appear here. Du kan oversette tekst og brev fra spansk til norsk og fra norsk til spansk tilbake. Translatoreu oversetter på en gang 1000 teksttegn dvs.

God spansk-norsk ordbok med utfyllende info om oppslagsordene. Translate Display in context. Translatoreu oversetter på en gang 1000 teksttegn dvs.

It is free software and released under the terms of the GNU General Public License. Norsk-Engelsk-Spansk ordbokHer har noe så sjeldent som en norsk-engelsk-spansk triangel-ordbok. Våre spanske oversettere og lingvister er født og oppvokst i Spania og oversetter mellom.

For noen ord blir dette feil og kjønn må endres. Bare skriv inn et uttrykk som du ønsker å oversette og så velg et kildespråk og velg et språk som du ønsker å oversette til og trykk på Oversett-knappen. Litt rotete men oversettelsene fra spansk til norsk er stort sett gode.

Googles gratistjeneste oversetter ord fraser og nettsider umiddelbart mellom norsk og mer enn 100 andre språk. Dersom du ønsker å oppnå en så høy oversettelseskvalitet som mulig må du formulere teksten med ord fra standardspråk uten slang. Entre profesor y alumno Mellom lærer og student.

Den spanske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet. Kopiere og bruke til det du trenger den til. Tysk til fransk svensk til spansk eller dansk til portugisisk til konkurransedyktige priser.

-a -d -z -ión Hunkjønn. ElTranslador setter automatisk spansk kjønn etter denne reglen. Her kan du finne gode spansk-norske oversettelser.

Norsk Språkservice oversetter- og translatørbyrå oversetter ordbok oversettingsbyrå engelsk tritrans engelsk norsk norsk engelsk ordbok norsk. Víspera de Todos los Santos Halloween. Apertium is a rule-based machine translation platform.

For å begynne oversettelsen fra norsk til spansk fyll inn teksten i det øvre vinduet. Dette gjør at vi i tillegg til oversettelser til og fra norsk eller engelsk også kan tilby oversettelser mellom ulike fremmedspråk feks. Profesjonell spansk oversetter ISO 17100 sertifisert online.

Norsk - spansk oversetter. For tiden oversetter vi fra norsk til 44 ulike språk. Direkte mellom språkpar som feks.

En oversettelse handler om mer enn oversetting av ord. Norsk er et nordisk språk som er offisielt språk i Norge og morsmål til rundt 90 av befolkningen. Se gjennom eksempler på oversetter oversettelse i setninger lytt til uttale og lær grammatikk.

Oversett spansk til norsk. -o -l -s -n -e -r Hankjønn. Oversett norsk til spansk.

Den oversetter oppslagsordene dine til både engelsk og spansk noe som kan være litt forrvirrende men det er en bra ordbok med god oversettelse. Spansk-Norsk Oversetter app - gratis og enkel å bruke. God norsk-spansk ordbok med utfyllende info om oppslagsordene.


Spansk Norsk Oversetter For Android Apk Download


Spansk Ordbok Spansk Norsk Norsk Spansk Oystein Gjorv Mfl Fagbokforlaget No


Norsk Spansk Oversetter Facebook


Spansk Norsk Oversetter Apk Download For Android Latest Version 1 Com Linguaapps Translator Spanish No


Til Og Fra Spansk Og Norsk To Seminarer Om Oversettelse Med Kirsti Baggethun I Uke 19 Institutt For Litteratur Omradestudier Og Europeiske Sprak


Norsk Spansk Oversetter Home Facebook


Norsk Spansk Ordbok


Spansk Translatorbyra

0 Response to "spansk til norsk oversetter"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel